Interview s kapitánom Da Bum Tss

Da Bum Tss
Da Bum Tss
Po februárovom turnaji som sa porozprával s Andym Havettom. Andy je kapitán nováčika ligy Da Bum Tss, čiže tímu, ktorý sa po 6. kole konečne odlepil od dna tabuľky a na ktorom vidieť asi najväčšie zlepšenie oproti začiatku sezóny. Vtedy o sebe napísali, že sú tím bez minulosti, ale s hviezdnou budúcnosťou. Nuž ak budú naďalej takto pokračovať, tak v našej lige určite dosiahnu na vyššie priečky.

Tu je teda náš rozhovor:

V sobotu ste vyhrali druhýkrát v sezóne. Myslel si si pred zápasom, že vyhráte?
- Vedeli sme, že máme veľkú šancu vyhrať. Ale naše vzájomné zápasy so Zlomenými Hokejkami boli zatial vždy maximálne vyrovnané, aj v sobotu to bolo len o chlp :-)

Aj ste sa nejak špeciálne pripravovali na ten zápas alebo ste naň nastúpili ako proti hociakému inému tímu?
- Išli sme do zápasu trochu viac namotivovaní ako obvykle... Potrebovali sme sa konečne odlepiť od dna tabuľky. Chceli sme na 100% zvíťaziť.

To sa vám aj podarilo, takže váš zámer vyšiel ;-) Najbližšie máte 2 ťažké zápasy proti Crazy Oranges a Bobří Bande. Veríš, že môžete uspieť aj v tých zápasoch?
- Prekvapiť určite môžme Proti Crazy Oranges sme minule zahrali celkom vyrovnanú partiu, budeme sa snažiť to zopakovať.

Najlepším strelcom vo vašom tíme je Matúš Senci, ktorý aj teraz v sobotu strelil 2 góly a vlastne rozhodol. Nebojíš sa, že by mohol stratiť formu? :-)
- Odkedy Matúš prišiel do nášho tímu stal sa naším streleckým esom, ktoré dáva dôležité góly v každom zápase. Pevne verím že forma sa mu bude len zlepšovať :-)

Pekné štatistiky ale majú aj Peťo Frasch a Oli Zeman. Znamená to, že vašu hru ste postavili práve na týchto troch hráčoch?
- Peťo vnáša do tímu skúsenosti a spolu s Matúšom sú to naši najtechnickejší hráči, Oliver má z nás najväčšiu útočnícku drzosť a žiadna loptička pre neho nieje stratená. Áno sú pre nás veľmi cenní a dôležití, ale netvrdil by som že naša hra je postavená len na nich. Každý z nás má svoju dôležitú rolu, každý je pre tím nenahraditeľný :-)

A posledná otázka. Trúfaš si odhadnúť a akom mieste skončí tvoj tím?
- No na play-off to túto sezónu už asi nebude, ale verím že ešte o nejakú tu priečku-dve to vytiahneme :-D :-)

Tak ďakujem za čas a prajem veľa šťastia v ďalších zápasoch ;-)

created by Romy ..:: 2015 ::..