Sklamanie kola (6.kolo)

zápas ŠK Fair Levice vs. Zlomené Hokejky

Určite sa tak dá nazvať účinkovanie Zlomených Hokejok. Prvý zápas proti Da Bum Tss mal byť podľa predchádzajúcich vzájomných zapasov vyrovnaný a naozaj takým aj bol. Da Bum Tss útočili a snažili sa a Zlomené Hokejky sa len prizerali. Na úvodný gól z trestného strieľania síce ešte Zlomené Hokejky odpovedať dokázali a dokonca v druhej tretine otočili zápas, no v záverečnej tretine, to už bolo o psychike a tentoraz to zvládli lepšie Da Bum Tss, ktorí si asi viac verili.

Druhý zápas mali Zlomené Hokejky podľa predpokladov vysoko zvíťaziť. Stal sa však pravý opak a hladko podľahli outsiderovi z ŠK Fair Levice. Táto vysoká prehra bola určite nečakanou. Od začiatku to bol zápas v réžii ŠK Fair a v podstate sa Zlomené Hokejky až do konca k ničomu nedostali. Ich zriedkavé strely boli buď nepresné, zblokované alebo z veľkej diaľky a brankár ŠK Fair s nimi nemal najmenší problém. Na opačnej strane nepodržal svoj tím ani kapitán Zlomených Hokejok a väčšinu striel pustil za svoj chrbát. V ten deň by pravdepodobne nechytil ani chrípku, hoci v celom levickom okrese zúrila ako besná. V záverečnej tretine to už bola v podstate exhibícia outsidera.

Zlomené Hokejky sa po tomto výkone zaradili nadobro do druhej polovice tabuľky a minimálne v tejto sezóne budú bojovať len o 5. až 8. miesto, hoci pred sezónou mali určite ambíciu sa dostať do play off. To potvrdili aj výhrou nad Bobří Bandou. Bohužiaľ pre nich to bol ale ich jediný dobrý výsledok, ktorý už v žiadnom inom zápase nepotvrdili.

created by Romy ..:: 2015 ::..