Zápas kola (6. kolo)

logo COvs.logo BB

Podľa mňa to bol zápas medzi Crazy Oranges a Bobří Bandou, hoci niektorí by mohli namietať, že aj zápas Dobre No vs. Bobří Banda bol zaujímavý. To samozrejme nemôžem poprieť, ale priamy súboj o druhé resp. tretie miesto mohol veľa napovedať čo to o zložení semifinálových dvojích pre play off.

Zápas začali lepšie hostia z Bobří Bandy, keď sa v 4. minúte presadili hneď dvakrát. No domácim sa niečo podobné podarilo tiež, aj keď na dva góly potrebovali "až" 62 sekúnd a tak siréna ukončila prvú tretinu za nerozhodného stavu 2:2. Druhú tretinu opäť začali lepšie hostia. Tí potrebovali len 40 sekúnd na strelenie vedúceho gólu. Aj tento náskok sa podarilo tímu Crazy Oranges vymazať a keď sa v polovici zápasu prebudil aj najlepší strelec ligy Laci Ivan, zrazu bol stav otočený a do vedenia sa prvýkrát dostali domáci. Keďže sa pred koncom tretiny podarilo Bobří Bande ešte raz skórovať, tak tretia tretina začala opäť za nerozhodného stavu. Crazy Oranges sa z predchádzajúcich dvoch tretín nepoučili a znovu dostali 2 rýchle góly, keď sa presadili najlepší hráč zápasu Robo Šebeštyén a najlepší strelec hostí v lige Marek Marko. Na tieto góly už domáci odpovedať nedokázali, naopak Robo Šebeštyén sa presadil následne ešte dvakrát a dobrý výkon celého tímu podčiarkol aj Roman Kvočka. Laci Ivan už potom svojimi ďaľšími dvoma gólmi len upravil skóre a poistil si tak prvé miesto v kanadskom bodovaní aj v góloch, ale domácim už na zvrat nezostali sily ani čas.

Bobří Banda sa týmto víťazstvom dostala na druhé miesto a Crazy Oranges to môže mrzieť, pretože v konečnom účtovaní im táto prehra môže do play off prihrať asi nechcený tím Dobre No. A to sa na postup do finále budú musiet inak zapotiť...

Crazy Oranges vs. Bobří Banda
created by Romy ..:: 2015 ::..