2. KOLO LFL 2015/2016

2. kolo LFL Po odohratí kompletného druhého kola vám prinášam krátky sumár výsledkov.

V jarmočnú sobotu sa v telocvični Gymnázia sv.Vincenta de Paul odohralo kompletné 2.kolo LFL. V ňom dostalo viacero tímov šancu na reparát, keďže sa hrali aj odvety z prvého kola. Hneď v prvom zápase sa opäť stretli tímy FBC Fair Levice A s Bobří Bandou a domáci veru mali čo favoritovi vracať. Pred dvoma týždňami im totiž hladko podľahli 3:9. Tentokrát bol zápas vyrovnaný 2 tretiny. No napokon tú poslednú zvládli lepšie hostia, strelili v nej 4 góly a tak si zaknihovali ďalšiu výhru, teraz v pomere 3:7.

Aj druhý zápas bol odvetou z prvého kola. Stretli sa v ňom tímy Da Bum Tss a Delfáci. Domáci však ani v druhom vzájomnom zápase nenašli recept na svojho súpera a znovu prehrali. Dokonca s ešte o niečo horším skóre, konkrétne 5:10.

Tretí zápas už však favorita nemal. To preto, že proti sebe nastúpili Bobří Banda a Bohovia. Doterajšia bilancia Bobří Bandy s predchodcom Bohov, tímom Crazy Oranges, bola nesmierne vyrovnaná. V predchádzajúcich 2 sezónach sa spolu stretli 9x (vrátane zápasov v playoff) a z toho vyhrali 4 zápasy Bobří Banda a 5 zápasov Crazy Oranges. A zápas bol naozaj vyrovnaný aj tentokrát. Rozuzlenie priniesli až samostatné nájazdy, keďže po riadnom hracom čase bol stav nerozhodný 6:6. V nich už ale jednoznačne dominovali domáci (Bobří Banda), ktorí premenili všetky svoje pokusy a zaknihovali si tak aj druhú výhru v tomto kole.

Ďalší zápas bol v hlasovaní hráčov ako i fanúšikov označený ako zápas kola a bolo sa veru na čo pozerať. Stretli sa v ňom Delfáci proti odvekému rivalovi a dvojnásobnému víťazovi LFL, tímu Dobre No. Aj tento zápas bol odvetou z prvého kola (Dobre No vyhrali 9:1). Avšak tento raz to bol vyrovnaný súboj. Útoky sa striedali na oboch stranách a aj skóre sa viackrát otáčalo. Najskôr vyhrávali Dobre No, vzápätí Delfáci otočili, aby si nakoniec 18 výhru za sebou v základnej časti odniesli hráči Dobre No.

Dobre No - FBK B

V piatom zápase sa hrala štvrtá odveta. Tu sa stretli domáci Bohovia so Zlomenými Hokejkami. Aj títo súperi mali dosť vyrovnanú bilanciu vzájomných zápasov, hlavne vďaka prvému ročníku (2:2). V tom druhom sa podarilo vyhrať oba zápasy domácim a tí pokračovali v tomto trende aj v prvom vzájomnom zápase tohto ročníka. Avšak odveta dopadla presne naopak. V nej si totižto Zlomené Hokejky napravili renomé po zbabranom prvom kole a vyhrali pomerne vysoko 12:6. Podarilo sa im tak ako jedinému tímu v odvetách vrátiť súperovi prehru a vyrovnať tak na 1:1 na zápasy.

V šiestom zápase kola sa stretli Dobre No(domáci) s B-tímom FBK Fair Levice. Hostia sa chceli revanšovať za prvé kolo, v ktorom podľahli svojmu súperovi 1:9. Avšak hoci podali sympatický výkon, na majstra to nestačilo a nakoniec mu aj tentoraz podľahli o 8 gólov (13:5).

V poslednom zápase kola sa prvýkrát stretli Zlomené Hokejky a FBK Fair Levice B. Aj keď oba tímy mali v nohách predchádzajúce ťažké zápasy, predsa len boli Zlomené Hokejky viac oddýchnutí a potvrdili úlohu favorita v tomto zápase hladkým víťazstvom 10:3.

Opäť padlo veľa gólov a tímy predviedli bojovnosť i pekné kombinačné akcie. Veríme, že takouto hrou prilákame na zápasy LFL čoraz viac divákov a spríjemníme im tak sobotné (pred)poludnie;-)

<18.10.2015>Romy
created by Romy ..:: 2015 ::..