2. KOLO LFL

Logo LFL <18.10.2014>
V sobotu sa uskutočnilo druhé kolo LFL, v ktorom sa odohralo všetkých 7 zápasov.
V prvom zápase ukázali majstri z Dobre No skvelú formu a trochu prekvapujúco hladko porazili organizátorov tohto turnaja z Crazy Oranges. Dobre No už ďalší zápas na tomto turnaji nehrali a tak po dvoch turnajoch, na ktorých odohrali dokopy 3 zápasy majú v kolónke inkasovaných gólov 2, čo znamená, že majú najlepšiu obranu v lige.

V druhom zápase sa zrodilo prekvapenie, keď si Zlomené Hokejky až v piatom vzájomnom zápase v lige prvýkrát poradili s Bobří Bandou, ktorá tým nepotvrdila vynikajúcu formu z prvého turnaja. Hoci mali favoriti z Bobří Bandy aj trochu smoly a nepremenili viaceré vyložené šance, nakoniec tesne, ale zaslúžene prehrali.

V ďalšom zápase si chceli Crazy Oranges napraviť náladu proti Delfákom. Po prvom spackanom zápase to isto potrebovali. Aj im to vychádzalo, ale len v prvej tretine. Potom ako keby uťal a ďalej sa presadzovali len Delfáci, ktorí otočili skóre a nakoniec v pohode vyhrali.

Floorball Team 3GC Slovakia si zopakoval oba zápasy z prvého turnaja a odohral odvety proti Bobří Bande a Da Bum Tss. Darilo sa im ale horšie a aj keď nastrieľali Bobří Bande 7 gólov, inkasovali ich až 21 a v rekordne úrodnom zápase ťahali celý čas za kratší koniec. V tomto zápase to trochu emočne iskrilo, no nakoniec všetko dopadlo dobre a po skončení zápasu už bolo opäť všetko v poriadku. Proti Da Bum Tss to už bolo oveľa vyrovnanejšie, ale nakoniec predsa len Floorball Team 3GC Slovakia tesne prehral, hoci mal v závere k dispozícii 2 presilové hry za sebou, ktoré nevyužili. Prvú výhru v sezóne si tak pripísali aj Da Bum Tss.

Delfáci si vo svojom druhom zápase očakávane poradili s ŠK Fair Levice, ktorí dokázali ako tak držať krok s favoritom len v prvej tretine. Bohužiaľ v tomto zápase sa prihodilo aj zranenie, keď po vzájomnom súboji s protihráčom spadla na mantinel a zranila sa hráčka Delfákov. Ktorá tak po veľmi dobrom výkone v prvom zápase (s bilanciou 1+1) musela predčasne skončiť a ošetriť ju museli v nemocnici. Prajeme jej všetci skoré doliečenie.

V poslednom zápase si ŠK Fair poradili s Da Bum Tss a aj oni si pripísali prvé tri body. Na tomto turnaji teda získali 3 body aj posledné, dovtedy bezbodové tri tímy a tak začiatok sezóny ukazuje, že to môže byť dosť vyrovnané.

created by Romy ..:: 2015 ::..