3. KOLO LFL

Logo LFL <15.11.2014>
V sobotu sa odohralo ďaľších 7 zápasov v 3. kole LFL.
Na začiatok sa pokúsili Zlomené Hokejky s Delfákmi vyhrať prvýkrát v lige, ale nepodarilo sa im to ani na šiesty pokus a prehrali 4:10.

V ďaľšom zápase potvrdili úlohu favorita aj hráči z Bobří Bandy, keď zdolali vo svojom jedinom zápase na turnaji nováčika z Da Bum Tss. Tí nakoniec prehrali jednoznačne aj druhý zápas proti obhajcom prvenstva z Dobre No a prepadli sa na dno tabuľky, avšak len o skóre za Zlomené Hokejky, ktoré ale majú o 2 zápasy menej.

Najjednoznačnejší zápas sa odohral medzi Delfákmi a ŠK Fair Levice. Delfáci si svojou druhou výhrou na turnaji a celkovo už 5. v lige vyslúžili priebežné 2 miesto v lige, keď preskočili svojho jediného premožiteľa z Bobří Bandy. Avšak majú o zápas viac. Tímu ŠK Fair sa v útoku moc nedarilo a potvrdili to aj vo svojom druhom zápase proti Floorall Team 3GC Slovakia, v ktorom nakoniec padli len 4 góly v riadnom hracom čase (2:2) a museli tak rozhodovať samostatné nájazdy. V nich bol v štyroch sériách nakoniec úspešný len jeden strelec. Bol to Adam Chrenko, ktorý tým získal pre svoj tím 2 body.

Ak by tento zápas neskončil remízou, tak by za najvyrovnanejší zápas turnaja mohol byť označený ten medzi Dobre No a Crazy Oranges. Napriek tomu to ale bol určite najnapínavejší a najkvalitnejší zápas na turnaji, aj keď aj tu zohrali svoju úlohu emócie. Nakoniec sa ale z výhry tešil minuloročný majster a Crazy Oranges si aj so svojimi dvomi posilami odniesli pre nich určite krutú prehru. Určite ale ukázali, že majú ambíciu skončiť v lige lepšie ako minulý rok. To potvrdili aj v poslednom zápase proti FT 3GC v ktorom od stavu 3:3 jednoznačne dominovali. Čo je pre nich určite dôležitejšie, prebudil sa aj najlepší strelec minulej sezóny Laci Ivan a po tomto turnaji sa opäť prebojoval na čelo štatistík v góloch aj bodoch, keď spolu nazbieral v dvoch zápasoch 17 bodov (13+4). Opäť je to starý dobrý Laci, no tentoraz mu na tie góly okrem najlepšieho nahrávača minulej sezóny Kuba Greksu nahráva aj vynikajúca posila v podobe Jána Trajteľa. Tento sa po 2 odohratých zápasoch prebojoval v nahrávkach už na 4 miesto.

Turnaj bohužiaľ poznamenali aj zranenia viacerých hráčov z viacerých tímov. Ktovie či by takí strelci ako Marek Marko a Laci Ivan nastrieľali viac gólov, ak by sa nezranili. Aj keď sa obaja do zápasov vrátili a dokonca ešte obaja aj skórovali. No ktovie, či to bol od nich už 100% výkon. A neboli sami. Takisto aj niektorí hráči z FT 3GC Slovakia, či z tímu Delfáci hrali so sebazaprením. A všetci predviedli super výkony. Za to im všetci ďakujeme.

created by Romy ..:: 2015 ::..