Interview so strelcom tímu Bobří Banda.

Bobří Banda
Bobří Banda
Tentoraz som vyspovedal najlepšieho strelca tímu Bobří Banda Mareka Marka. Ten v 7. kole nastrieľal 9 gólov a práve vďaka tomu sa dostal na druhú priečku v lige za Laciho.

Takže tu je rozhovor:

Gratulujem k dvom výhram. V oboch zápasoch si nastrieľal "zopár" gólov. Vieš koľko to bolo spolu?
- V prvom rade ďakujem v mene celého tímu. Áno, niekoľko sa mi ich podarilo nazbierať toto kolo. Myslím, že dokopy ich bolo okolo 9.

Áno, 9 ich bolo. Tým si sa vyšvihol na druhé miesto v góloch. Zaútočíš ešte na Laciho z Crazy Oranges?
- Treba tiež poznamenať, že kolo bolo neúplné a moje druhé miesto je tým pádom zatial len predbežné. Ale som rád, že som sa dotiahol až za Laciho. Je veľmi dobrý útočník a má skvelú formu, takže si myslím, že je nereálne aby ho ešte niekto v tomto ohrozil.

No Crazy Oranges aj Dobre No (Tado Fazekaš) majú ešte 3 zápasy a vy už len 2. Takže to bude ťažšie. Takže nechávaš útok na najlepšeho strelca na budúcu sezónu? ;-)
- Dokonca naše posledné 2 zápasy hráme so silnými súpermi (Dobre No, Delfáci), takže by to bolo o to ťažšie. Uvidíme čo prinesie budúca sezóna. Na prvom mieste ja pravdaže stále prospech tímu, takže individuálne štatistiky sú len druhoradé. :-)

Týmito zápasmi ste sa udržali o skóre pred Delfákmi, s ktorými budete hrať posledný zápas základnej časti. A zrejme sa s nimi stretnete aj v play-off. Budete sa teda ten zápas už pripravovať na play-off?
- S Delfákmi sme odohrali už mnoho zápasov a v lige máme s nimi negatívnu bilanciu, ale momentálne máme dobrý tím a v posledných zápasoch sa nám darilo takže na playoff proti nim sme určite pripravení. Navyše naše zápasy s Delfákmi boli vždy neskutočne vyrovnané, takže sa na ne tešíme aj v playoff.

Ešte raz sa vrátim k tvojim osobným štatistikám. Keď ich porovnávam s ostatnými, tak mi vychádza, že strieľaš veľa gólov, ale chýbajú ti asistencie. Ako je to možné? :-D
- To sa pýtam aj ja. Asi som sebec. :-D Ale mám spoluhráčov, ktorý ma často dostávaju do vyložených šancí z ktorých stačí už len prekonať brankára. Príkladom môže byť aj zápas s Da Bum Tss v ktorom som dal 4 góly a na tri z nich mi prihral Roman Kvočka. Určite by som nebol tam kde som bez mojich spoluhráčov, ktorý mi nezištne prihrávajú za čo som im veľmi vďačný. :-)

Pamätáš si špeciálne na niektorí z gólov, ktorý si strelil? Kuriózny alebo dôležity?
- Áno na väčšinu svojich gólov si pamätám. Asi taký gól na ktorý si najviac pamätám je ten zo zápasu s Delfákmi v prvom kole tohto ročníku LFL, ktorým som rozhodol o našom víťazstve 7:6. Tiež si budem dlho pamätať gól proti Da Bum Tss, kedy mi Roman cez celé ihrisko nahodil loptičku pred bránku a ja som z otočky z voleja vsietil gól. Pravdaže je ich viac ale všetky tu spomínať nemôžme.

Na záver jedna provokačná. Vyhráte play-off?
- Nič nie je nemožné ;-)

Ok, ďakujem za rozhovor a držím palce, nech sa darí celému tímu aj tebe ;-)
- Ďakujem veľmi pekne :-)

created by Romy ..:: 2015 ::..