SAMSON CUP

Samson Cup Zajtra sa na cirkevnej škole v Leviciach odohrá turnaj SAMSON CUP.
Registrovaných je 8 tímov, ktoré sú rozdelené do 2 skupín. Do semifinále postúpia prví dvaja z každej skupiny. Z LFL sa prihlásili 4 tímy. Už tradične sa v skupine stretnú Crazy Oranges a Zlomené Hokejky. tentokrát im ale žreb nedoprial Bobří Bandu, ale nováčika z Da Bum Tss. Ako štvrtý v skupine A sa predstaví tím Stavbári. Bobří Bandu preveria v B skupine All Stars Diplomati, 1.FC Mne sa nechce a Slepí strelci.

Pri neúčasti Dobre No a Delfákov dopadli zápasy v skupinách podľa očakávania. Z A skupiny postúpili Crazy Oranges a Zlomené Hokejky a z B skupiny zas 1.FC Mne sa nechce a All Star Diplomati. Vo finále sa nakoniec stretli 1.FC Mne sa nechce s Crazy Oranges. Vyhrali 1FC Mne sa nechce, za druhými Crazy Oranges skončili na treťom mieste All Star Diplomati a štvrté Zlomené Hokejky.

Turnaj prebehol bez väčších problémov, len ku koncu už chýbali rozhodcovia, na čo doplatili hlavne All Star Diplomati. Ale inak to bolo z hľadiska orgnizácie dobre zvládnutý turnaj, za čo patrí organizátorom vďaka. Snáď sa podobných turnajov uskutoční viacej ;-)

created by Romy ..:: 2015 ::..