Sklamanie kola (7. kolo)

Tentoraz nejdem písať o výkonoch jednotlivých tímov v zápasoch. Veď v podstate ani nie je o akých. Skôr ma sklamal prístup tímu Floorbal Team 3GC Slovakia. A úprimne povedané, výstižnejšie by bolo ich zaradiť do rubriky sklamanie celej sezóny. Veď na jej začiatku sme ich radi privítali v našej lige a domnievali sa naivne, logo tímu Floorball Team 3GC SLovakia že sa medzi nás začlenia na dlhšiu dobu a budú všetkým súperom dôstojným protivníkom. Toto sa však neudialo.

Nie! Naozaj nemám teraz na mysli ich výsledky. Však dokonca svoj prvý zápas v LFL vyhrali a následne odohrali ešte niekoľko tesných zápasov, kde mohli aj uspieť. Skôr mám na mysli ich celkový prístup k lige. Všetci zúčastnení určite vedia o čom píšem. Nízka účasť na stretnutiach zástupcov ligy, žiadna komunikácia, žiadne vyjadrenia k vzneseným dotazom a otázkam, nedodržiavanie pravidiel a dohôd a nakoniec už dva turnaje vynechali. Áno, samozrejme že akceptujem ten februárový, keďže sa ospravedlnili z dôvodu nemoci. To sa samozrejme môže prihodiť každému tímu. Ich zápasy sme odložili. Momentálne jeden z nich je už kontumovaný, po dohode oboch tímov medzi sebou. Či však vyvinuli aspoň minimálnu aktivitu v dohode o odohratí toho druhého mi už známe nie je. Tento turnaj ani len nenahlásili svoju absenciu... A neviem, či prídu aspoň na posledný turnaj v apríli.

Ja osobne som sa tešil, že si zahrám proti novému tímu. Že nás bude v lige viacej a tím sa zvýši konkurencia a bude viac vyrovnaných zápasov. Avšak tím Floorball Team 3GC Slovakia je podľa mňa jemne povedané sklamaním.

Romy (Zlomené Hokejky)
created by Romy ..:: 2015 ::..