Zápas kola (7. kolo)

logo Zlomené Hokejkyvs.logo ŠK Fair Levice

Tentoraz nebolo veľmi z čoho vyberať. Odohrali sa len 3 zápasy a z toho 2 skončili jednoznačným víťazstvom tímu Bobří Banda, aj keď v oboch zápasoch to bolo do nejakej 16. minúty vyrovnané. Preto som vybral zápas Zlomené Hokejky vs. ŠK Fair Levice.

Zlomené Hokejky mali svojmu súperovi čo oplácať, keďže s nimi prehrali minulý mesiac vysoko 1:7. Tentoraz si už dávali väčší pozor, no zápas bol stále veľmi vyrovnaný. Na úvodný gól Zlomených Hokejok odpovedali ŠK Fair Levice vyrovnávajúcim zásahom z 5. minúty. V prvej tretine viac gólov nepadlo, hoci šance na skórovanie boli na oboch stranách. Do druhej tretiny vstúpili opäť lepšie domáci a takisto v 2. minúte tretiny sa ujali vedenia 2:1, keď sa z diaľky presadil Valach. V tom momente sa zápas začal pritvrďovať a rozhodcovia mali čo robiť, aby ho zvládali. O slovo sa prihlásil aj najvylučovanejší hráč ligy Malý, keď bol tentoraz trochu sporne vylúčený za hru na zemi. Presilovku sa tímu ŠK Fair síce využiť nepodarilo no hneď následne po jej skončení sa im podarilo vyrovnať. Bolo to tesne pred druhou prestávkou a tak i druhá tretina skončila zmierlivo. Po 2 tretinách bol teda stav 2:2 a do tej tretej nastupovali oba tímy v snahe strhnúť víťazstvo na svoju stranu. V 4. minúte tretej tretiny sa prvýkrát v tomto zápase ujali vedenia hostia, keď sa trošku kuriózne presadili. Loptička sa od tela padajúceha hráča odrazila a nečakane prelobovala domáceho brankára. Domáci sa však nevzdali a už o 16 sekúnd vyrovnali po góle z voľného úderu takmer z polovice ihriska. Vynikajúco strieľal Patay. V zápase sa dosť iskrilo na oboch stranách, no rozhodcovia už viacej nevylučovali. Domácim sa definitívne podarilo zlomiť súpera v 27. minúte keď sa od mantinela presadil Horváth a o necelé 2 minúty sa druhýkrát z voľného úderu presadil Patay. Oba jeho góly boli ako cez kopirák. Hostia sa ešte snažili o zdramatizovanie no zostalo im už len veľmi málo času. Do konca zápasu si už nevypracovali bezprostrednú gólovú šancu a tak zápas skončil 5:3 pre Zlomené Hokejky.

ŠK Fair touto prehrou nevyužili šancu dostať sa v tabuľke na rozdiel 1 bodu za svojho súpera a tak im Zlomené Hokejky odskočili už na 7 bodov.

Zlomené Hokejky vs. ŠK Fair Levice
created by Romy ..:: 2015 ::..