NOVINKY 2015/2016

Bátovský turnaj 2016 <25.6.2016>
BÁTOVSKÝ TURNAJ 2016
Poslednú júnovú sobotu sa v telocvični základnej školy v Bátovciach konal trurnaj vo florbale. Z pôvodného plánovaného počtu ôsmich tímov sa ho nakoniec zúčastnili len 4 tímy, z toho dvaja zástupcovia LFL. Darilo sa im striedavo, keď aktuálny víťaz LFL (na tomto turnaji pod názvom Delfklub) turnaj vyhral. Naopak Zlomené Hokejky tesne obsadili 4. miesto.
Bobor Cup 2016 <28.5.2016>
BOBOR CUP 2016
Po roku je tu opäť turnaj Bobor Cup. Tak ako minulý rok aj tentoraz sa turnaj odohrá v hale T18 pri zimnom štadióne v Leviciach, avšak 5. ročník je obmedzený na 8 tímov. Mení sa aj formát turnaja. Deadline na prihlásenie tímov je 1.6.2016 (budúca streda)...
AKTUALIZÁCIA 6.6.2016 - Pridané rozlosovanie zápasov a tabuľky.
Vitaz playoff 2016 <11.4.2016>
FINÁLE PLAY OFF 2016
Levická florbalová liga má po 2 ročníkoch nového majstra! Sú ním Delfáci, ktorým stačili dva zápasy a bez zaváhania porazili dvojnásobného majstra – Dobre no.
V sobotu, 9.apríla, mala LFL svoj veľký finálový deň. Nastúpili proti sebe hráči tímu Dobre no, ktorí v základnej časti skončili suverénne na 1.priečke, keď zo 14 zápasov prehrali len jeden a jeden zápas prehrali po predĺžení a tím Delfáci, ktorý po základnej časti obsadil 2.priečku...
<6.4.2016>
FINÁLE PLAY OFF LEVICKEJ FLORBALOVEJ LIGY PRICHÁDZA
A je to tu! Už túto sobotu sa odohrá veľké finále. Nie, nejde o finále MS vo futbale, ani olympijských hier. Je to niečo väčšie a lepšie! Už 9.4.2016 sa totiž dozvieme víťaza LFL pre sezónu 2015/2016. Tak neváhaj a príď sa pozrieť ako to celé dopadne. So sebou si ber rapkáče, trúbky, a iné utišujúce prostriedky. ;-) Tešíme sa na každého fanúšika :-D Finále play off LFL 205/2016
Semifinále Play Off 2016 <3.4.2016>
DOBRE NO vs. ZLOMENÉ HOKEJKY
Dnes sa odohral tretí semifinálový zápas medzi Dobre No a Zlomenými Hokejkami. Podľa očakávania vyhrali obhajcovia titulu, ktorí si za 2 tretiny vypacovali 7 gólový náskok a Zlomeným Hokejkám sa už v tej tretej podarilo len skorigovať na konečných 7:4. O týždeň sa tak v boji o bronz stretnú Bobří Banda so Zlomenými Hokejkami a vo finále na seba narazia najlepšie 2 tímy po základnej časti a to Dobre No a Delfáci.
<28.3.2016>
PRÍĎTE POVZBUDIŤ DOBRE NO, RESP. ZLOMENÉ HOKEJKY
3. zápas 1. semifinále
<25.3.2016>
Veľká Noc
Semifinále Play Off 2016 <22.3.2016>
SEMIFINÁLE PLAY OFF 2016
Minulú sobotu sa odohrali zápasy semifinále play off LFL 2016. V prvom semifinále sa stretli obhajcovia titulu z Dobre No proti prekvapeniu zo štvrtého miesta Zlomeným Hokejkám a v druhom semifinále zase na seba narazili ambiciózni Delfáci proti so stratenou formou hrajúcej Bobří Bande. V oboch dueloch boli favoritmi modrí, no potvrdiť to museli dvomi víťazstvami ;-)
Playoff 2016 <8.3.2016>
PROPOZÍCIA PLAY OFF 2016
Pred play off 2016 vám k nemu prinášam zopár informácií nových aj starších pre osvieženie pamäte o organizovaní, priebehu, pravidlách i vyhodnotení.
zápas All Star 2016 <6.3.2016>
ALL STAR 2016
Prvú marcovú sobotu sa okrem volieb do NR SR uskutočnil aj prvý ročník ALL STAR Levickej Florbalovej Ligy. Hráči spolu súťažili v majstrovstve ovládania loptičky, v tvrdosti strely, v šprinte s loptičkou, v presnosti striel a v chytaní a premieňaní nájazdov. Po skončení súťaží zručností sa odohral zápas hviezd LFL, do ktorého boli hráči vybratý vo verejnom hlasovaní.
8. kolo LFL <4.3.2016>
VČERA SA ODOHRALO 8.KOLO LFL
Minulú sobotu sa odohrala posledná porcia zápasov základnej časti LFL, v ktorej sa rozhodlo o semifinálovom súperovi pre víťaza základnej časti Dobre No. Takisto sa rozhodovalo aj o víťazoch individuálych štatistík LFL. S niekoľkodňovým oneskorením vám prinášam komentár ku všetkým odohratým zápasom posledného kola.
<21.2.2016>
POZVÁNKA NA 8.KOLO LFL
Pozvánka na 8. kolo LFL
O víťazovi základnej časti je rozhodnuté. Je ním tretíkrát za sebou tím Dobre No. 2. a 3. miesto si rozdelia Delfáci s Bobří Bandou. Ale tak či onak sa spolu stretnú v semifinále. Jediný otáznik visí nad 4. miestom a teda kto bude v 1. semifinále súperom Dobre No. Momentálne majú k tomu najbližšie podľa tabuľky Zlomené Hokejky, ktoré zaostávajú za Bohmi len o 1 bod, ale odohrajú o 1 zápas viac. Avšak Bohovia majú ľahší žreb a aj štatisticky väčšiu pravdepodobnosť postupu. Za určitých okolností sa do playoff môžu prebojovať ešte aj Da Bum Tss, ale to by aj Bohovia aj Zlomené Hokejky museli prehrať všetky svoje zápasy a Da Bum Tss by museli oba svoje vyhrať. Oba tímy FBK Fair Levice hrajú už len o česť a o motiváciu do ďalšej sezóny.
All Star Contest 2016 <20.2.2016>
ALL STAR CONTESTS 2016
Kto sa môže zúčastniť súťaží? Kedy sa budú konať? Kedy to všetko vypukne? A ako to vlastne bude celé prebiehať?
Ak chceš odpovede tak sa pýtaj alebo len jednoducho klikni sem a už nebudeš žiť v nevedomosti!
Hlasovanie do All Star Game 2016 <14.2.2016>
HLASOVANIE DO ALL STAR ZÁPASU 2016
Tu môžete hlasovať za hráčov, ktorí sa podľa vás majú zúčastniť zápasu hviezd LFL. Ten sa uskutoční 5.3.2016 a zúčastnia sa ho dvaja hráči z každého tímu + 2 brankári na tím.
Ešte pred samotným zápasom sa uskutočnia súťaže zručnosti hráčov LFL. Súťažiť sa bude v tvrdosti strely, v šprinte s loptičkou, v presnosti striel, v ovládaní loptičky, o najlepšieho strelca a brankára.
<10.2.2016>
PRÍĎTE POVZBUDIŤ NAŠÍCH DORASTENCOV
Pozvánka na zápasy Fair Levice
Danfoss Turnaj <29.12.2015>
Danfoss turnaj
V pondelok 28. decembra sa v Zlatých Moravciach odohral už tretí ročník turnaja pod záštitou firmy Danfoss spol. s r.o. V príjemnej atmosfére s občerstvením a kapustnicou sa ho zúčastnili domáci tím HKM a organizátor Danfoss a 3 tímy z LFL. Konkrétne Delfáci, Zlomené Hokejky a Dream Team (zmiešané družstvo z Da Bum Tss a Bohov). Hralo sa 2 x 10 min. na 3+1 hracov. Titul nakoniec suverénne obhájili organizátori z Danfossu, ktorí si vo finále poradili s Dream Teamom. Hráči Danfossu získali aj individuálne ocenenia pre najlepšieho brankára a najlepšieho strelca. V súboji o tretie miesto zdolali Zlomené Hokejky tím Delfákov a to bolo ich vôbec prvé víťazstvo nad týmto súperom. Ďakujeme za pohostenie aj za zorganizovanie turnaja.
VŠETKÝM VÁM PRAJEM ŠŤASTNÉ A VESELÉ VIANOCE A PRÍJEMNÉ A POHODOVÉ SVIATKY

Veselé Vianoce
5. kolo LFL <6.12.2015>
V 5. kole nám včera priniesla Mikulášska nádielka jedno prekvapenie
Je ním prehra Delfákov s áčkom tímu FBC Fair Levice. Keďže si áčko poradilo aj v derby s béčkom, pripísali si tak na svoje konto prvých 6 bodov. A keďže Da Bum Tss prehrali oba svoje súboje, ich náskok pred áčkom FBC Fair Levice sa znížil už len na 3 body. Na čelo tabuľky sa vrátili opäť Dobre No. Bobří Banda na druhej priečke má ale o zápas menej a stále lepšie skóre a vzájomný zápas. Bohovia sa asi rozhodli, že nás v každom kole niečím prekvapia. Tentokrát ich od kontumačnej prehry delili len 4 minúty. Napokon im však hráči prišli. A proti Dobre No odohrali vyrovnaný zápas, ktorý ale nakoniec v závere strhli na svoju stranu obhajcovia titulu.
4. kolo LFL <2.12.2015>
Poslednú novembrovú sobotu sa odohralo 4. kolo LFL
Najväčšmi pútal zápas prvého s druhým, čiže obhajcov titulu Dobre No s ambicióznou Bobří Bandou. Zápas splnil všetky očakávania a nakoniec vyústil až do samostatných nájazdov, v ktorých sa predviedli obaja brankári. No najpevnejšie nervy mal Marko, ktorý rozhodol o ukončení 20 zápasovej neporaziteľnosti Dobre No v základnej časti a získal pre svoj tím veľmi cenné víťazstvo.
POZOR ZMENA MIESTA KONANIA TURNAJA! T18 OD 08:00 DO 15:00

Baner k 4. kolu sezóny
3. kolo LFL <15.11.2015>
Včera sa odohralo 3. kolo LFL
Zápas prvého s tretím a druhého so štvrtým. To boli šlágre včerajšieho programu 3.kola LFL. V oboch zápasoch napokon hladko dominovali v tabuľke vyššie postavené tímy. Svoje pozície tak upevnili Dobre No na čele aj Bobří Banda na druhej priečke. Na tretie miesto sa opäť prebojovali Delfáci, ktorí si hladko poradili s oboma súpermi. Na štvrtú priečku sa vrátili Da Bum Tss. Naopak, pohoršili si Bohovia aj Zlomené Hokejky. Oba tímy FBK Fair Levice znovu neprekročili svoj tieň a nezískali ani bod.
2. kolo LFL <17.10.2015>
Druhé kolo novej sezóny LFL
V jarmočnú sobotu sa v telocvični Gymnázia sv.Vincenta de Paul odohralo kompletné 2.kolo LFL. V ňom dostalo viacero tímov šancu na reparát, keďže sa hrali aj odvety z prvého kola. Za zápas kola ste si zvolili zápas medzi tímami Delfáci a Dobre No. Reportáž k tomuto zápasu pripravujem. Zatiaľ si môžete prečítať komentár k celému kolu, ktorý sa snáď objaví aj v niektorých médiách ;-)
Baner k 2. kolu sezóny
FBK Fair Levice A - Bohovia <5.10.2015>
Úvodné kolo novej sezóny LFL
7 zápasov, 78 hráčov, 89 gólov a len 8 trestných minút. To je bilancia úvodného kola LFL v sezóne 2015/2016. V ňom sa predstavili okrem 4 pôvodných tímov, aj nástupcovia Crazy Oranges - Bohovia, rozdelený ŠK Fair do dvoch družstiev a posilnený tím Da Bum Tss. Na čele tabuľky sa ale v podstate nič nemení a prvú priečku opäť obsadil tím Dobre No po výhre nad B-čkom FBK Fair a prekvapujúco hladko si poradili aj s Delfákmi. Druhé miesto okupujú Bohovia, ktorí si len odskočili z 1.ligy SZFB odohrať 2 zápasy a večer už opäť zarezávali proti Snipers Bratislava. V LFL si pomerne ľahko poradili s oboma súpermi aj keď inkasovali v 2 zápasoch až 14 gólov, čo je druhý najslabší výkon obrany v tomto kole. Delfáci si napravili chuť proti Da Bum Tss a Bobří Banda s prehľadom zvládla svoj jediný zápas.
Baner k začiatku novej sezóny
logo SZFB <21.9.2015>
1. liga mužov - SZFB
Cez víkend sa odohralo 3. a 4. kolo 1.ligy mužov v ktorej hrajú aj dvaja naši hráči. Sú nimi Laci Ivan (ŠK Slávia SPU DFA Nitra / Crazy Oranges, resp. Bohovia) a Jany Trajteľ (FBC 11 Trnava / Crazy Oranges, resp. Bohovia). Jany zatiaľ bohužiaľ ešte tento rok do bojov nezasiahol, no jeho tímu sa darí a po 4 kolách je na druhom mieste o skóre za Detvou. Naopak Laciho DFA zatiaľ vyhrali len 1 zápas a okupujú predposledné miesto v tabuľke. Lacimu samotnému sa ale darí, keď ku dvom gólom z druhého zápasu pridal teraz asistenciu a prispel k premierovému víťazstvu svojho tímu. Pre klubovú stránku DFA Nitry robil Laci po druhom zápase rozhovor, ktorý si môžete prečítať TU.
REGISTRÁCIA TÍMOV DO LFL JE
UKONČENÁ!
DFA Nitra <4.9.2015>
Priateľský zápas DFA Nitra - LFL Výber
V stredu 9.9.2015 sa o 19:30 opdohrá priateľský zápas medzi klubom DFA Nitra a LFL výberom. Zápas sa odohrá v Športovej hale na Klokočine. Jedná sa o v poradí už o 3 takýto zápas. Predchádzajúce sa ale konali ešte minulý rok. Ako skončili si môžete pozrieť tu: 2013/2014 a 2014/2015. Kto budete mať cestu okolo príďte sa pozrieť. Určite uvidíte veľa gólov.:-)
EDIT: <13.9.2015> Zápas bol bohužiaľ zrušený :-(
prihláška
created by Romy ..:: 2016 ::..