PREVIEW 3.KOLA 2016/2017

Banner 3. kolo 16/17

Už túto sobotu sa môžete pripraviť na ďaľšiu porciu florbalového šialenstva v podobe tretieho kola LFL, ktoré sa odohrá tradične v telocvični GSV Levice. Pripravte si rapkáče a sirény a príďte povzbudiť svojich favoritov akejkoľvek farby ;-)

Na úvod odohrajú svoj jediný zápas v tomto kole obhajcovia titulu Delfáci s domácimi predposlednými Zlomenými Hokejkami. Súperi sa už túto sezónu raz stretli a z toho súboja vyšli lepšie obhajcovia titulu, ktorí sú favoritmi aj tentokrát. Avšak Zlomené Hokejky im určite budú chcieť prehru oplatiť, takže to môže byť zaujímavý prvý zápas.
Môj tip: Výhra Delfákov o 4 a viac gólov.

Potom proti sebe nastúpia ambiciózny Da Bum Tss s nevyspytateľným tímom FBC 44 Bohovia. V minulej sezóne skončili oba zápasy rovnakým skóre 9:6, raz pre Bohov a druhýkrát pre Da Bum Tss, takže to tiež bude pekný súboj. Všetci budeme zvedaví, čo nám zas ukážu Bohovia, ktorí budú určite favoritmi. Keďže teraz hrajú len jediný zápas, sily im určite chýbať nebudú, ako sa im to stalo v poslednom zápase minulého kola. Naopak domáci Da Bum Tss si budú chcieť napraviť pokazené renomé z pred troch týždňov.
Môj tip: FBC vyhrajú o 2 góly.

Vo svojom druhom zápase v tomto kole nastúpia predposledné Zlomené Hokejky proti favoritom na prvenstvo Dobre No. Všetci si dobre pamätáme na koniec minulej sezóny, keď v poslednom kole základnej časti a v semifinále play-off vyhrali Hokejky 2x nad týmto súperom. Avšak minulá sezóna je nenávratne preč a v kríze sa zmietajúci oranžoví budú proti vicemajstrovi outsideri.
Môj tip: 12:3 pre modrých

Na rad sa dostane aj čierny kôň tejto sezóny Danfoss Red Stars. V prvom vzájomnom zápase sa stretne s ambicióznym tímom Da Bum Tss. Bude to taký súboj hviezd, keďže obaja ich majú v tímovom logu. Červené Hviezdy majú zatiaľ striedavú formu, keď v každom kole prvý zápas prehrali a druhý vyhrali. Ak im rozohrávanie sa bude aj toto kolo trvať celý zápas, tak už rozohratí Da Bum Tss majú šancu na bodový zisk. Určite to bude zápas plný osobných súbojov a možno uvidíme aj niekoľko vylúčení.
Môj tip: Rozhodne sa až v nájazdoch.

Zápas kola bude tentokrát druhé meranie síl medzi večne štvrtými B4 a vicemajstrami Dobre No. V prvom vzájomnom zápase vyhrali Dobre No a aj teraz by mali z bielomodrej chumelice podľa všetkého vyjsť víťazne modrí. No Štvorky majú potenciál ich potrápiť a ak sa im podarí súpera niečím prekvapiť, môžu si nejaký ten bodík uchmatnúť.
Môj tip: Dobre No vyhrajú, ale nestrelia viac ako 5, max. 6 gólov.

V predposlednom zápase na seba narazia beznádejne poslední Zo Stredu Na Stred s cezpoľnými Danfoss Red Stars. ZSNS majú po Zlomených Hokejkách druhú najslabšiu obranu v lige a jednoznačne najhorší útok. A proti druhému najlepšiemu útoku v lige sa im to asi napraviť nepodarí. Ale aj tento tím už v minulosti dokázal oskalpovať favoritov a tak ani teraz ich netreba zbytočne podceňovať. Možno toto bude ten zlomový zápas, keď sa im konečne začne dariť.
Môj tip: Červené Hviezdy si z chuti zastrieľajú a určite uvidíme dvojciferné skóre na ich strane.

Toto kolo uzavrú poslední Zo Stredu Na Stred s večne štvrtými B4. Keďže to bude druhý zápas domácich v rade a aj bez toho sa im moc nedarí, vysokými favoritmi budú určite B4. Ak si ZSNS nerozložia dobre sily na oba zápasy, tak možno uvidíme aj rekordné víťazstvo kola. Aj keď človek nikdy nevie, no bookmakeri by určite na domácich vypísali určite veľmi vysoký kurz. Ale to urobili aj v prípade Leicester City v minulej sezóne...
Môj tip: B4 nepripustia žiadne prekvapenie a s prehľadom zvíťazia.

<10.11.2016>Romy
created by Romy ..:: 2016 ::..